Aanmelden nieuwsbrief

Innovatie, strategie en organisatie


Drie begrippen die voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Continu op zoek naar wat er gebeurt in de maatschappij, welke ontwikkelingen gaande en aanstaande zijn en wat dit voor mogelijkheden schept voor organisaties en haar mensen.
Michel 28 januari 2011 versie 1-4
Mijn aanpak kenmerkt zich door nieuwsgierigheid. Nieuwsgierig naar wat er in de wereld om ons heen gebeurt, nieuwsgierig naar de betekenis ervan voor organisaties, nieuwsgierig naar andere invalshoeken, andere verbindingen en andere mogelijkheden. Nieuwsgierigheid is daarmee één van mijn belangrijkste kwaliteiten welke ik graag combineer met mijn strategisch- en analytisch vermogen, mijn creativiteit, mijn oplossingsgerichtheid èn mijn vermogen om het beste in mensen naar boven te halen.

Ik kijk met tevredenheid terug op projecten wanneer het beoogde resultaat behaald is. Maar minstens zo belangrijk, dat ik samen met de opdrachtgever een proces in gang heb gezet wat door de organisatie zelfstandig wordt voortgezet, zodat zij zichzelf stap voor stap kunnen aanpassen aan wat deze dynamische tijd van ze vraagt.

Specialiteiten: Toekomstdenken, (sociale) Innovatie Aanjagen, Trendwatching, Strategische positionering, Ontwikkelen Toekomstscenario’s, Business- & Organisatiestrategie, Ontwikkelen Businessconcepten, Individuele en Teamcoaching, Organisaties Inspireren en Oplossingen Bedenken.